Magneetmassage

 

Het voordeel van masseren met magneten is dat het bijna bij iedereen toegepast kan worden. Uitzonderingen hierop zijn mensen met een pacemaker of een of ander medisch implantaat met batterij.

De massages met magneten zijn niet pijnlijk en daardoor ook goed toegankelijk voor mensen met o.a. fibromyalgie. De magneten warm ik altijd even van te voren op, zodat het een behaaglijk gevoel geeft.

 

Magneetmassage geeft een lange en diepe ontspanning. Er zijn vaak goede resultaten bij hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid en andere stress gerelateerde klachten. Bij een magneetmassage wordt het zelfherstellend vermogen gestimuleerd en brengt het lichaam weer in balans. De energie die vanuit de magneet in de bloedbaan komt stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Het brengt je fysiek, psychisch en energetisch in balans.

Vaak zeggen mensen: Sinds ik om de 4 a 5 weken bij jou kom, heb ik veel minder vaak hoofdpijn, nekpijn etc.

De ervaringen van mensen die met de magneten worden gemasseerd zijn vaak heel wisselend. De één merkt heel veel, de ander voelt niets. Maar dat wil niet zeggen dat de werking er dan niet is.