Magneetmassage

 

Magneetmassage is een heerlijk ontspannende massage die zonder druk wordt uitgeoefend.

We beginnen met een voetenbadje van 10/15 minuten waaraan magnesium en een magneet is toegevoegd.

Daarna wordt de gehele achterzijde gemasseerd met de magneten. Dit gaat in een heel rustig tempo. Worden de magneten namelijk te snel verplaatst op het lichaam dan voelt het niet lekker aan. Tijdens de magneetmassage ervaart u een zeer diepe ontspanning. Een ieder ervaart de massage op zijn eigen manier. Sommigen voelen warmte (op pijnlijke plekken), tintelingen, loom gevoel. Anderen voelen op het moment zelf alleen ontspanning, maar merken na een paar dagen dat de klacht verminderd is of dat ze meer energie hebben.

Door de mageneten wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Hierdoor kan in het begin verergering optreden. Dit is een goed teken, het betekent dat het lichaam aan het werk is, maar ook zonder verergering heeft de massage effect. 

 

Tijdens de massage komen afvalstoffen vrij. U zult daarom na een (magneet) massage veel water moeten drinken. 

Laatst zei een mevrouw: "Als je eenmaal magneetmassage hebt gehad, wil je nooit meer iets anders".

 

Door o.a. elektrosmog kan het lichaam uit balans raken, waardoor er meer energie nodig is om de balans te herstellen en er minder energie overblijft voor lichamelijk herstel. Om jezelf te beschermen kun je dagelijks een magneetsieraad dragen. Verder kan je één keer in de maand een magneetmassage zien als een 'reset' van het lichaam. 

Bent u geintresseerd in een armband? Google dan op "energetix" en de distributeurs verschijnen op uw scherm. Ik wil graag nog een paar tips meegeven: Als u een armband aanschaft, let er dan op dat er koper aan de binnenkant zit. Koper is namelijk ontstekingsremmend. Draag de armband 24 uur per dag. Als in het begin de klachten vergeren, doe de armband dan de eerste periode 's nachts af. 

 

Wanneer geen magneten? Als u een pacemaker of een ander medisch instrument in uw lichaam heeft. 

(magneet)massage is niet een reden om een bezoek aan huisarts, specialist, fysiotherapeut te vermijden.