Metamorfose massage

 

 

Metamorfose is een zacht helende massagevorm. De massage vindt plaats op de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, handen en hoofd.

Een metamorfose massage heeft een diepgaand ontspannend effect. De energie gaat beter stromen (en nog niet verwerkte) emoties kunnen worden losgelaten.

Het leidt tot bewustwording en zorgt voor evenwicht in lichaam en geest.

 

De massage is voor elke leeftijd (0 tot 99) en is zeer laagdrempelig aangezien de massage alleen op de voeten, handen en hoofd wordt gegeven. Is o.a. toepasbaar bij terminale patiënten, spanningen, verwerken van trauma's, oud-zeer, rouwverwerking, verdriet, slaapproblemen in het algemeen, zwangerschap, concentratieproblemen, ADHD en autisme. Ook als iemand geen klachten heeft, biedt de metamorfose massage een heerlijke diepe ontspanning.

 

Wat moet u niet verwachten? Een echte massage. Wat wordt dan gemasseeerd? De zijkant van de voet en de zijkant van de duim worden licht aangeraakt. Daarna is er een lichte aanraking op het hoofd.

 

Door de metamorfose massage toe te passen kunt u ervaren dat er meer is dan wat we kunnen zien, meer dan wat wetenschappelijk te verklaring is.

 

Ik zou zeggen: Kom het gewoon ervaren en laat u verrassen.

 

Nog niet overtuigd? Klik dan op deze link en u leest de ervaringen van anderen.

Bevindingen metamorfose massage

 

Kijk voor meer info op: metamorfosemassage.nl/