Nieuwsbrief herfst 2016

 

Pfffff het is alweer eind september en herfst. Maar gelukkig is het weer nog heerlijk zomers. Wat hebben we genoten van het mooie weer. Af en toe moest ik wel tropenrooster draaien, want de temperaturen liepen ook in de massagepraktijk 's middags erg op.

Als ik aan herfst denk, denk ik aan hotstone massage, want dat is zo'n heerlijk herfstproduct. Nu misschien nog een beetje overbodig, maar we gaan ervanuit dat het straks, als de dagen korter worden en kouder, het een ideale manier van ontspanning is. Daarom nu een leuke aanbieding. Koop nu vast een hotstone massage en reserveer zodra je er aan toe bent.

T/m 30 september van € 50,00 voor € 45,00 (60 minuten). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties / aanbiedingen / of spaarkaarten.

 
 

Inmiddels bestaat Massagepraktijk Aquamarijn ruim 1 jaar en ik ben best trots op het afgelopen jaar. Veel leuke mensen ontmoet, massages mogen doen voor jong tot oud. Vanaf heden kan je nu ook online boeken via onderstaande link

www.treatwell.nl/massagepraktijk-aquamarijn?utm_source=massagepraktijk-aquamarijn&utm_medium=referral&utm_campaign=externe+button

Soms fijn zodat je een tijd kan uitkiezen die het beste voor jou uitkomt. Maar natuurlijk mogen er ook afspraken gemaakt worden via de telefoon, mail, whatsapp etc. Kijk wel even naar de schitterende foto's die door een fotograaf van Treatwell zijn gemaakt.

 

De baby massageworkshops lopen inmiddels ook. Is er ergens in jouw familie- of vriendenkring een baby geboren? Dan zou ik het fijn vinden als je ze wil attenderen op deze leuke workshop voor ouder en kind.

Individuele workshops (of maximaal 2 baby's) kunnen in de massagepraktijk plaatsvinden. Is de groep groter dan kunnen we uitwijken naar Buurthuis Casa Niraï in Voorburg. Elke woensdagochtend tijdens het mama café kan je daar ook terecht voor stoelmassage of tafelmassage. Er is dan ook kinderopvang aanwezig.

 

Wist je dat .........

  • Je kan sparen voor een gratis massage? Als je 6 x in een jaar komt voor een massage, ontvang je de 7e massage gratis.

  • Je nog meer voordeel kan krijgen door een strippenkaart aan te schaffen? Je betaalt in één keer voor 5 massages en je ontvangt dan de 6e massage gratis.

  • Bij het aanbrengen van een nieuwe klant, jij € 2,50 korting ontvangt op je eerstvolgende massage?

  • Je op diverse manieren een recensie kunt achterlaten via facebook / treatwell / website? Dit kan ook anoniem. 

  • Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, schrijf je dan uit via deze link: www.massagepraktijkaquamarijn.nl/nieuwsbrieven/

Met vriendelijke groet

Ingrid Groenewegen

Massagepraktijk Aquamarijn

Schadeken 147

2264 KL  LEIDSCHENDAM

06 - 547 000 17