Nieuwsbrief maart 2016

 

De schrikkelmaand is inmiddels achter de rug. Leuke nieuwe mensen ontmoet. Drie dames hebben een gratis massage ontvangen vanwege het feit dat ze jarig zijn op 29 februari. Een bijzondere dag. Leuk om deze massages te geven.

 

Ook afgelopen maand weer massage verdieping opgedaan. Ditmaal een cursus bamboe massage. Nee, ik sla niet met de stokken, maar ga er heerlijk mee masseren. De bamboestokken zijn het verlengde van mijn handen en daardoor kan er bepaalde druk worden uitgeoefend. Hierdoor heeft de massage een dieper effect en kunnen spierstijfheden en knopen verminderd worden. Mocht ik tijdens een ontspanningsmassage merken dat de bamboestok u zou kunnen helpen, dan zal ik deze erbij pakken (nadat ik dit natuurlijk eerst heb overlegd). Dit doe ik ook altijd met de cups, wat ook een waardevolle aanvulling is.

 

Mensen vragen vaak hoe vaak je je moet laten masseren. Dit is voor iedereen weer anders. Sommigen doen het 4 x per jaar. Dan is het voor de algehele ontspanning en even lekker tijd voor jezelf. Niets mis mee. Heerlijk! Maar mocht je portemonnee het toelaten, dan adviseer ik je om minimaal 1 x per maand je te laten masseren. Het is dan niet alleen ontspannend, maar op deze manier onderhoud je je lichaam goed. Het hoeft niet altijd een massage van 60 minuten te zijn, maar met een deelmassage van 40 minuten, kan je rug, nek, schouders, armen en hoofd prima gemasseerd worden. Je kan een strippenkaart aanschaffen voor 6 massages, waarbij de 6e massage gratis is (geldig 12 maanden). Of je kiest bijvoorbeeld voor een spaarkaart, 6 massages en de 7e massage is dan gratis (geldig 12 maanden). Wil je advies over wat je het beste kan doen, neem gerust contact op en we kijken dan wat voor jou het voordeligst is.

 

 

Voor degenen die nog interesse hebben in het Schrikkelarrangement, deze kan ook nog in maart worden aangeschaft. Je ontvangt dan in maart een hotstone massage van 60 minuten en in april of mei een ontspanningsmassage van 60 minuten. Normaal € 92,50 nu € 82,50. 

 

Wist je dat .....

  • als je binnen een maand weer terugkomt, je voor een massage € 5,00 korting krijgt? Beide massages dienen wel minimaal 60 minuten te zijn.

  • bij het aanbrengen van een nieuwe klant, jij op de eerstvolgende massage € 2,50 korting ontvangt? Dus zeg het voort!

  • een regelmatige massage de weerstand verhoogd en een positieve werking heeft op depressiviteit en neerslachtigheid?

  • je op diverse manieren een recensie op facebook of op mijn website kan achterlaten? Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je dat een keer doet.

       Dit kan via onderstaande link:

       https://www.massagepraktijkaquamarijn.nl/guestbook/ 

       Wil je het liever anoniem doen of heb je suggesties, opmerkingen, dan kan het ook via:

       www.massagepraktijkaquamarijn.nl/enquete-klanten/

 

Mocht je deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, schrijf je uit via onderstaande link:

 https://www.massagepraktijkaquamarijn.nl/nieuwsbrieven/ 

 

Met vriendelijke groet

Ingrid Groenewegen

Massagepraktijk Aquamarijn

Schadeken 147

2264 KL  LEIDSCHENDAM

06 - 547 000 17