Nieuwsbrief winter 2017

 

Inmiddels is de 1e week van januari weer voorbij. Allereerst wil ik iedereen een ontspannend 2017 toewensen.

Veel van ons hebben goede voornemens voor 2017. Zijn deze goede voornemens er na de 1e week ook nog?

Wat dacht je van maandelijks een massage?

Regelmatige massage vermindert o.a. stress, verhoogt je weerstand, voert afvalstoffen sneller af, werk preventief tegen ziektes, pijntjes en depressie, geeft je energie. Na een massage krijg je altijd een glas water en het advies om die dag ook nog veel water te drinken. De afvalstoffen kunnen dan versneld afgevoerd worden.

Bij Massagepraktijk Aquamarijn zijn strippenkaarten verkrijgbaar. Schaf een strippenkaart aan (5 massages betalen, 6e massage gratis).

 

 

Rond oud- en nieuw kreeg ik dit van een trouwe cliënt. Volgens Indisch bijgeloof: "Je moet met iets nieuws het nieuwe jaar in", want dat brengt geluk.

Vind hem heel erg leuk. Repair, ja soms lijkt het er wel op. Krijg ik een telefoontje: Kan je me alsjeblieft helpen? Heb zo'n enorme hoofdpijn.

Gelukkig kan ik vaak de klachten verminderen of soms helemaal verhelpen. 24 uurs service? Nou niet helemaal, maar in geval van nood is er veel mogelijk.

Binnenkort krijgt dit plaatje een mooie plek aan de muur in de massageruimte.

 

 

Wist je dat .........

  •     Je kan sparen voor een gratis massage? Als je 6 x in een jaar komt voor een massage, ontvang je de 7e massage gratis.
  •     Je nog meer voordeel kan krijgen door een strippenkaart aan te schaffen? Je betaalt in één keer voor 5 massages en je ontvangt dan de 6e massage gratis.

  •     Bij het aanbrengen van een nieuwe klant, jij € 2,50 korting ontvangt op je eerstvolgende massage?

  •     Je op diverse manieren een recensie kunt achterlaten via facebook / treatwell / website? Dit kan ook anoniem. 

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, schrijf je dan uit via deze link: www.massagepraktijkaquamarijn.nl/nieuwsbrieven/

 

Met vriendelijke groet

Ingrid Groenewegen

Massagepraktijk Aquamarijn

Schadeken 147

2264 KL  LEIDSCHENDAM

06 - 547 000 17