Wie ben ik?

 

 

Welkom op de site van Massagepraktijk Aquamarijn. Mijn naam is Ingrid Groenewegen, geboren in 1967 te Leidschendam.

Ik heb ik diverse massageopleidingen gevolgd. Al gauw merkte ik dat masseren mijn passie is. Ik geniet van het persoonlijke contact en het geven van een op de client afgestemde massage. Het is heerlijk om na de massage te zien hoe ontspannen de cliënt is. Ook  ik het leuk en afwisselend dat ik een hele brede doelgroep heb van kind (ongeveer vanaf 4 jaar)  t/m volwassenen

 

De dagen dat ik niet masseer ben ik als ZZP'er met veel plezier werkzaam in de thuiszorg als planner en begeleider.

 

Opleiding / Licentie

 

De basis opleiding heb ik gevolgd bij de Massage Academie te Apeldoorn. De Massage Academie werkt met licenties. De licentie wordt afgegeven voor een jaar. Elke masseur is verplicht éénmaal per licentiejaar een supervisie/bijscholingsmoment t.b.v. de licentieverlenging bij te wonen. Deze supervisie/bijscholing is gericht op controle van de massagetechnieken, houding en sociale aspecten. 

Door dit licentieprogramma kunnen wij ons onderscheiden van andere masseurs.

 
   
 

Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen door regelmatig workshops en cursussen te volgen.

 

Opleidingen gevolgd:

 

 

2015

 

Ontspanningsmassage

 

Massageacademie Apeldoorn

 

 

Cuppingtherapie

 

Massageacademie Apeldoorn

 

 

Hotstonemassage

 

Massageacademie Apeldoorn

 

 

Docent Shantala babymassage

 

Massageacademie Apeldoorn

 

 

Shantala kindermassage

 

Massageacademie Apeldoorn

 

 

Stoelmassage

 

Massageacademie Apeldoorn

 

 

Wellness anatomie en fysiologie

 

Massageacademie Apeldoorn

 

 

Zwangerschapsmassage

 

Massageacademie Apeldoorn

 

 

 

 

 

2016

 

Bamboemassage

 

Soereimas

 

 

 

 

 

2017

 

Balinese massage

 

Wellnessinstituut

 

 

Fybromyalgi massage

 

Mood Massage Opleidingen

 

 

Klachtbehandeling

 

Massageacademie Apeldoorn

 

 

Metamorfose massage

 

Grow opleidingen

 

 

Ontspannende voetreflex massage

 

Grow opleidingen

 

 

Stoelmassage

 

Sabaaydi massage opleidingen

 

 

Workshop tennisbalmassage

 

Jeanine Theunissen