Reacties op de metamorfosemassage

 

Persoon A

Hallo ik vond de metamorfose massage heel erg prettig.

Maar heeft verder niets gedaan hoor. Alles ging mis. Autoportier waaide uit mn handen.

Wat ging er dan allemaal mis? Ja ik had een kort lontje. Dat verklaart e.e.a. De klachten verergerden eerst. Vond het wel fijn dat ik meer voor mezelf opkom en niet iedereen achterna loop. Oja en ik heb geen last meer van mn darmen.

Niets gedaan?

 

Persoon B

Massage was heerlijk ontspannend. Maar heeft verder niets gedaan. Heb wel heel veel energie, maar komt niet door de massage.

 

Persoon C

Van de week een hele bijzondere massage van Ingrid gekregen, de Metamorfose- massage. Ingrid begon met mijn voeten waarbij bepaalde punten gevoelig waren en anderen weer niet, vervolgens mijn duimen (ook aantal gevoelige punten) en tot slot mijn hoofd waarbij ik heel even een soort misselijkheid voelde opkomen maar die verdween snel! De rest van de dag voelde ik mij heel ontspannen! En nog steeds! Heel bijzonder en heel fijn!
Bedankt Ingrid!!

Fijn

 

Persoon D

Behandeling 1: Hai Ingrid, sinds maandag merk ik dat ondanks mijn werk erg stresserig kan zijn, ik er gemakkelijk mee om kan gaan. De stress komt er wel uit, maar niet tijdens mijn werk. Daarna met rustmomenten komt het er wel uit. Maar minder met boosheid, maar meer met tranen. Net of opgekropte emoties eruit komen. Werkt en voelt goed hoor

Behandeling 2: Goedemiddag, door de laatste metamorfose massage weet ik duidelijk wat ik niet wil. Bijzonder dat het lijf en gedachten mij nu meer helpt met keuze. Ik durf veel meer op mijn gevoel te vertrouwen.

 

Persoon E

Hoi Ingrid het laten zakken en even de tijd gegeven. Maar merk so far geen essentieel verschil, verandering. Misschien toch nog te vroeg voor me. Wacht gewoon af wat de komende tijd komt.

Soms gebeurd het ook dat je niets merkt, voelt. Wie weet zeg je na een jaar: Ik heb daar of daar geen last meer van. En misschien was je lichaam nog niet toe aan de opruiming. Ik stel voor dat je over een tijdje nog een keer een metamorfose massage ondergaat (op mijn kosten).

 

Persoon F

Vanmiddag had ik een afspraak voor een Metamorfose massage bij Massagepraktijk Aquamarijn. Eigenaresse Ingrid ontving mij allerhartelijkst en ging mij voor naar de praktijkruimte. Eerst genoot ik van een voeten bad waaraan diverse mineralen waren toegevoegd. Een fijne manier om te ontspannen voordat de Metamorfose massage begint.
Als eerste werden de binnenzijden van mijn voeten heel verfijnd gemasseerd.
Daarbij gebeurde iets bijzonders. Op een bepaald punt in mijn rechtervoet voelde ik ook een pijnlijke plek in mijn onderrug. 
Dit vertelde ik direct aan Ingrid. 
Na verdere massage van mijn rechtervoet, verdween ook weer de pijnlijke plek.
Na de voetmassage waren de handen aan de beurt. Hier ook de verfijnde massage toegepast. En als laatste was mijn hoofd aan de beurt.
Tijdens de massage voelde ik mijn hoofd steeds lichter en ook helder worden.
Na de Metamorfose massage ben ik heerlijk ontspannen, pijnloos maar ook geaard (met beide benen op de grond) naar huis gegaan.
Ik hoop dat dit enige tijd zo blijft. 
Deze Metamorfose massage ga ik vaker laten doen bij Ingrid.

Dank je wel, Ingrid.

Tijdens de behandeling voelde deze mevrouw heel veel. Daarna heeft ze nog geen zichtbare verbeteringen gevoeld. Maar ik weet zeker, doordat ze tijdens de behandeling zoveel voelde, het lichaam zeker aan het werk is.